Diensten

B&W Bedrijfsmakelaars verleent de volgende diensten:Advisering bij huur of koop

Met onze 17 jaar ervaring kunnen wij u scherp advies leveren bij zowel het huren, als het kopen van een winkelruimte, woonruimte, bedrijfs- of kantoorpand.

Het maken van een Proces Verbaal van Oplevering

Bij aanvang van een huurovereenkomst is het verstandig een door beide partijen getekend Procesvervaal van Oplevering op te laten maken,zodat de staat waarin het gehuurde zich bevindt op het moment van begin of einde van een een huurovereenkomst duidelijk is vastgelegd. Kunt u of wilt u dit niet zelf doen; vaak is het beter om een objectieve en terzake kundige derde dit te laten doen.

Het maken van een Huurovereenkomst

U heeft zelf iemand gevonden die een pand (winkel, kantoor of bedrijfruimte) of gedeelte daarvan wil huren of onderhuren. De zaken die zijn overeengekomen, dienen te worden vastgelegd in een huurovereenkomst die van toepassing is op het bewuste pand. Steeds veranderende en ingewikkelde wet- en regelgeving maken het opmaken van een Huurovereenkomst Bedrijfsruimte het werk voor een specialist.

Voortijdige huurcontract-beëindiging

Wanneer u voortijdig een huurcontract wilt beëindigen, kan dit nogal wat problemen met zich meebrengen. Door ons hier te laten helpen kan u dus veel tijd en problemen schelen.

Met onze diensten hebben wij al veel tevreden klanten weten te vergaren, en wie weet hoort u daar straks ook bij!
Hieronder ziet u een aantal van de vele tevreden klanten van B&W Bedrijfsmakelaars

Design & Ontwikkeling door Young Development